У Луганську продовжують відновлювати інфраструктуру міста, пошкоджену внаслідок бойових дій у ході антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Так, в Артемівському районі Луганська працівники ДКП «Міськсвітло» 16 жовтня відновили лінії зовнішнього освітлення в кварталі Мирний, Зарічний, Степовий та Ольховський. Крім того, згідно з повідомленням, фахівцями комунального підприємства «Центрожилком» було виконано низку ремонтно-відновлювальних робіт у різних районах Луганська.

«В Артемівському районі, квартал Ольховський, 6 працівники відремонтували систему холодного водопостачання. Відновили освітлення у під'їздах: кв. Героїв Сталінграду, 1, 7. Ревізія запірної арматури була виконана: кв. Зарічний, 2, кв. Степовий,13, 18, 21.

У Жовтневому районі фахівці провели ремонт холодного водопостачання: 26 квартал, 30а, кв. Ватутіна, 21, 22, 25, 36, кв. Волкова, 25, 40. Ремонт електропроводки в поверхових електрощитках проводився: вул. Годуванцева, 1, кв. Сонячний, 7, кв. 50 Років Жовтня, 16», - йдеться в повідомленні

Разом із тим, як зазначили в прес-службі, ремонт проводки в електрощитовій виконали у Новому містечку, 3, в кварталах Ватутіна, 8 та Сонячний, 29 фахівці провели ремонт системи центрального опалення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23