Щоб підняти економіку України потрібно заново вибудовувати торговельні відносини з Російською Федерацією. Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко під час зустрічі з трудовим колективом ПАТ «ДТЕК «Дніпрообленерго» у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба політсили.

«За 7 місяців після подій на Майдані влада завела країну в економічний і політичний глухий кут. Ми є партією миру і хочемо припинити кровопролиття в Україні. Ми зробимо все, щоб домовитися з протиборчими сторонами. Для цього потрібно якнайшвидше провести вибори на території, непідконтрольній владі. Людей, які там живуть, потрібно підтримати. Війна закінчиться і нам доведеться заново вибудовувати відносини з Росією, тому що сусідів не вибирають і з цим нічого не вдієш», - зазначив лідер «Опозиційного блоку».

«Крім того, необхідно піднімати економіку, відновлювати міжрегіональні та міждержавні зв'язки, оскільки від цього залежать робочі місця сотень тисяч українців. Вже понад два місяці простоює Південмаш, тому що втратив контракти з Російською Федерацією. Подібна ситуація склалася на херсонських підприємствах та багатьох інших», - розповів політик.

«Опозиційний блок» зробить усе для того, щоб люди отримували достойну заробітну плату та були впевнені у завтрашньому дні», - підсумував Бойко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

35