У Дніпропетровській області співробітники правоохоронних органів вилучили у місцевого жителя сумку з 16 електродетонаторами. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Дніпропетровській області.

«15 жовтня до працівників Тернівського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 36-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що у своєму дачному будинку на вул. Івана Франка він знайшов господарську сумку з 16 електродетонаторами промислового виробництва. Як з'ясувалося, зазначені електродетонатори належать безробітному, раніше судимому колишньому власникові будинку», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили у міліції, зловмисник розповів, що ці електродетонатори він знайшов біля шахти та зберігав для власних потреб.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом