Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль вважає, що явка в ході позачергових виборів у Верховну Раду в Луганській області складе 35-40%. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

За інформацією прес-служби, такі прогнози Геннадій Москаль озвучив сьогодні, 15 жовтня, на зустрічі з першим радником посольства Франції в Україні Фредеріком де Туше і експертом з питань вирішення кризових ситуацій при державних органах української влади посольства Франції в Україні Жаном Франсуа Бужаном.



«У зв'язку з бойовими діями ми не очікуємо великої явки на виборах. Якщо в області збережеться нинішня ситуація, явка, за нашими прогнозами, буде 35-40%, а якщо ситуація погіршиться, - виборців буде ще менше».

Представники французького посольства прибули на Луганщину для ознайомлення з поточною ситуацією, а заразом - для вивчення можливостей допомоги переселенцям з окупованих територій.

Як повідомляв ForUm, 28 серпня в Україні стартувала виборча кампанія з виборів до Верховної Ради, запланованих на 26 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом