У жителя Андрушевського району Житомирської області правоохоронці понад півкілограма конопель, які той зберігав у дитячому портфелі. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Житомирській області.

«Під час відпрацювання району міліціонери відвідали будинок жителя с. Антополь, що раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів. За оперативною інформацією, чоловік не залишив свого згубного заняття... При огляді його домогосподарства працівники міліції виявили шкільний рюкзак, заповнений сухими рослинами. Сподіваючись, що його схованку не знайдуть, господар сховав портфель під столом у літній кухні», - йдеться в повідомленні.



Як зазначили в міліції, за словами чоловіка, він зібрав рослини в полі, де вони «насіялись самі», і приберіг все зілля для себе.

Все вилучене направлене на експертизу, триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Чоловікові загрожує покарання у вигляді або штрафу, або позбавлення волі на термін до трьох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом