Боєприпаси реактивної системи залпового вогню «Ураган» знешкодили піротехніки Державної служби надзвичайних ситуацій України в Донецькій області. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

Згідно з повідомленням, в оперативний штаб ДержНС в м. Слов'янськ Донецької області надійшло повідомлення від директора агрофірми «Бета» Олександра Геращенка, який виявив предмети, схожі на боєприпаси, на полях поблизу с. Євгенівка.



«Під час обстеження території піротехніки встановили, що на полях поблизу села Євгенівка в чотирьох різних місцях розташовані боєприпаси реактивної системи залпового вогню «Ураган» з касетними бойовими частинами. Оскільки ці боєприпаси вважаються особливо небезпечними і не підлягали транспортуванню, було прийнято рішення про знищення боєприпасів на місці виявлення», - йдеться в повідомленні.



Як зазначили у відомстві, процес знешкодження боєприпасів ускладнювався тим, що місця їх виявлення були розташовані недалеко від населеного пункту, незважаючи на це, протягом двох днів всі боєприпаси були знищені в установленому порядку шкоди інфраструктурі населеного пункту не нанесено, загроза для життя людей знята.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом