Одинадцятого жовтня у Харкові, під час візиту Президента України Петра Порошенка, невідомі повідомили про замінування станції метро «Завод імені Малишева» та готелю «Харків». Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації.

Як стало відомо з повідомлення, 11 жовтня о 12:13 на телефон чергової служби метрополітену надійшло анонімне повідомлення про замінування станції метро «Завод імені Малишева». Пасажири і персонал станції були евакуйовані, станція закрита для посадки та висадки пасажирів, потяги станцією рухалися без зупинки.

Після перевірки приміщень станції вибухових пристроїв виявлено не було. Станція запрацювала у звичайному режимі о 13:38.

Того ж дня о 12:30 в чергову частину УВС міста Харкова надійшло анонімне телефонне повідомлення про замінування готелю «Харків» (новий корпус).

Персонал і мешканці готелю були евакуйовані. Як розповіли в прес-службі, після ретельного огляду приміщень готелю та прилеглої території вибухонебезпечних предметів виявлено не було.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом