У жителя Куйбишевського району Запорізької області під час обшуків за місцем проживання виявили та вилучили три гранатомети, близько тисячі автоматних патронів, дев'ять гранат і безліч наркотичних речовин рослинного походження. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Запорізькій області.

«Спочатку співробітники міліції виявили 68 рослин конопель та готової до вживання марихуани у паперових та полімерних пакетах. Її загальну вагу встановить експертиза. При подальшому огляді будинку міліціонери вилучили 240 патронів калібру 5,45 мм, два гранатомети РПГ-26, три димові шашки, п'ять сигнальних ракет», - йдеться в повідомленні.



Крім того, в ході проведення обшуку в іншому будинку підозрюваного було виявлено наркотичну речовину в сухому вигляді і 540 патронів калібру 5,45 мм, три магазини до автомата Калашникова, в яких знаходиться по 30 патронів калібру 5,45 мм, гранатомет РПГ-26, дев'ять гранат Ф-1, запали до них, димова шашка.



Відомості про подію внесено до ЄРДР з кваліфікацією відповідно до ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Такі злочини караються позбавленням волі на термін до семи років. Походження зброї та мету її зберігання буде встановлювати подальше слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом