Держсекретар США Джон Керрі зустрінеться з главою міністерства закордонних справ РФ Сергієм Лавровим і міністром закордонних справ Франції Лораном Фабіусом в Парижі між 12 і 15 жовтня, повідомила 8 жовтня голова прес-служби Держдепу США Джен Псакі.

За її словами, 12 жовтня держсекретар прибуде в Каїр для участі в міжнародній конференції, присвяченій відновленню сектора Газу, який серйозно постраждав в минулі місяці в ході відновлення конфлікту між Ізраїлем і угрупуванням ХАМАС. На конференції також будуть присутні представники країн ООН, у тому числі ЄС і Ліги арабських держав, які обговорять заходи підтримки палестинців, що проживають у секторі .

«Після цього держсекретар Керрі до Парижа на зустріч з міністром закордонних справ Лораном Фабіусом, міністром закордонних справ Сергієм Лавровим, а також з іншими партнерами», - сказано в тексті повідомлення Псакі, передає «ТАСС».

Відомо, що 15 жовтня Керрі вирушить до Відня на зустріч з верховним представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон і главою МЗС Ірану Джавадом Зарифом для чергового обговорення ядерної програми ІРІ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

26