Усією своєю «активною» діяльністю, спрямованою на боротьбу з корупцією, уряд і Президент мають на меті «замилити очі виборцям, приховуючи за популістськими обіцянками реальну відсутність механізмів для ліквідації цієї самої корупції.



Таку думку висловив лідер Компартії України, депутат Верховної Ради Петро Симоненко.

В українській політиці склалася традиція, зазначає лідер КПУ, згідно з якою кожен новий президент починає свою каденцію з оголошення боротьби з корупцією: «Хочу нагадати, що і перші укази Кучми і Януковича були спрямовані саме на боротьбу з корупцією. Але через нетривалий час про ці благородні пориви забувалося, і корупція продовжувала свою переможну ходу».

Президент Порошенко, продовжив Петро Симоненко, вирішив не відставати від своїх попередників, і 7 жовтня в парламенті відбулося успішне голосування за пакет антикорупційних законів.

«Те, що пакет цих законів голосувався в ході виборчої кампанії, є безпомилковою вказівкою, що розрахунок робився на отримання електорального ефекту. Тепер провладні Блок Петра Порошенка і «Народний фронт» можуть впевнено говорити своїм виборцям про те, що вони є найбільш послідовними борцями з корупцією», - підкреслив лідер Компартії України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43