Адміністрація Президента України і Національна рада реформ запрошують громадськість до широкого обговорення плану розвитку країни до 2020 року «Стратегія-2020», поданого Президентом 25 вересня.

Про це повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

«Президент почав обговорення стратегії на такому масштабному рівні. Вона не нав'язана зверху, а кожен може долучитися до її формування, внести пропозиції», - сказав заступник глави АПУ Дмитро Шимків, зазначивши, що кожен охочий може заповнити електронну форму на сайті reforms.in.ua.

Наведені в Стратегії показники розвитку України - результат аналізу і прогнози фахівців.

«Зараз громадяни мають можливість проголосувати за ті чи ті позиції, висловити думку про реальність зазначених цифр і запропонувати свої показники, внести інші пропозиції», - зазначив Шимків.

«Ми обговорюємо певні напрямки, реальні цифри. Таким чином, пропонуємо всім перейти від популізму до конкретики. Вперше в історії стратегію розвитку України пишуть українці», - заявив він.

Заступник глави АПУ підкреслив важливість участі громадськості в обговоренні програми реформ, оскільки це дозволить налагодити зворотний зв'язок і скорегувати Стратегію у відповідності до реальних вимог сучасності.

«Це дозволить відкоригувати значення показників, а також отримати зворотний зв'язок, визначити, куди рухатиметься країна», - констатував Шимків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

24