У вівторок, 7 жовтня, у Києві громадські активісти провели пікет під Державною архітектурно-будівельною інспекцією, повідомляє «УНН».

«Мітингувальники вимагали від керівництва ДАБІ відсторонити від посади в.о. керівника Департаменту ДАБІ в Дніпропетровської області Надію Ратич», - йдеться в повідомленні.

За словами активістів, незважаючи на нинішню позицію керівництва держави та вимоги суспільства, керівництвом ДАБІ та Дніпропетровської ОДА була узгоджена кандидатура представника старої влади.

За інформацією пікетувальників, Ратич за попереднього уряду виконувала функцію «наглядача» в архітектурно-будівельній галузі Дніпропетровщини, має «донецьку прописку» і є прямим ставлеником Януковича і Рибака. Громадські активісти переконані, що Ратич підпадає під закон «Про очищення влади», не тільки через причетність до минулого режиму, але й через свою діяльність.

Під час акції громадські активісти передали звернення на ім'я голови ДАБІ Максима Мартинюка з вимогою терміново втрутитися у ситуацію, зокрема, і в ситуацію з погодженням Ратич на посаду керівника в Дніпропетровській ОДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177