«Опозиційний блок» готовий взяти на себе відповідальність відродити країну, захистити людей, підтримати слабких і відновити інфраструктуру зруйнованих міст і сіл.

Про це заявив представник опозиційної партії Юрій Бойко, повідомили в прес-службі партії.

«Ми остаточно припинимо війну і забезпечимо єдність країни. Створимо сучасну професійну армію. Захистимо людей від радикальних формувань. Жоден злочинець, з якого б боку він не був, не повинен залишитися безкарним. «Опозиційний блок» не допустить узурпації влади однією політичною силою. Ми скасуємо недоторканність і пільги депутатів. Надамо громадам право відкликати депутатів», - йдеться в повідомленні.

Представники політичної сили також пообіцяли забезпечити українців теплом і світлом в будинках.

«Ми забезпечимо безперебійне опалення, електрику та гарячу воду в житлових будинках, дитячих садочках, школах і лікарнях. Забезпечимо людей життєво важливими ліками, а також медичною допомогою, гарантуємо пакети безкоштовних медичних послуг», - сказав він.

Бойко обіцяє зберегти робочі місця і захистити інтереси української промисловості.

«Держава повинна зберегти для наших експортерів всі ринки, включаючи російський.

В умовах обвалу курсу національної валюти знецінилися пенсії, які і без того були невисокими», - йдеться в тексті, розміщеному на сайті партії.

Одним із перших завдань, які вирішуватиме «Опозиційний блок» - підвищити пенсії і зарплати з урахуванням інфляції та падіння гривні.

«Ми відновимо соціальні гарантії малозахищеним верствам населення. Скасуємо пенсійну реформу, яка нічого не дала нашим пенсіонерам, крім розчарування і несправедливості», - резюмував член партії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30