У вівторок, 7 жовтня, об 11.00 у прес-центрі інформаційного агентства «Українські новини» відбудеться круглий стіл на тему «Коли українці понесуть гроші в банки?»

В ході круглого столу економісти, фінансові експерти і банкіри обговорять введення тимчасової адміністрації в близько 20 банків з початку року; скільки ще фінустанов можуть стати кандидатами «на виліт» у найближчі місяці; яка кількість банків є оптимальною для вітчизняної банківської системи; як уберегти банківську систему від вибіркового «правосуддя» та ліквідації банків за політичними мотивами.

Також планується обговорення таких тем: «Результати стрес-тестування системоутворювальних банків: чи готові інвестори до необхідної докапіталізації? Як підвищити ефективність Фонду гарантування вкладів фізосіб при пошуку інвесторів та порятунку «проблемних» банків? Які законодавчі зміни потрібні для цього? Чи достатньо ресурсів у ФГВФО для забезпечення виплат збанкрутілих банків? У гонитві за високими відсотками чи надійністю: як вкладнику зберегти свої заощадження?

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

76