У прес-службі Луганського міжрайонного управління з експлуатації газового господарства заявили, що роботи з відновлення газопостачання Луганська тривають.

«За період з 4 липня по 25 вересня поточного року аварійна служба підприємства прийняла 678 заявок на відновлення пошкоджених в ході військових дій газопроводів. В тому числі по районах: Ленінський район - 151 заявка, Артемівський - 260, Жовтневий - 158, Кам'янобродський - 109», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що за цей же період повністю відновлена система газопостачання на 446 об'єктах (у житлових будинках, квартирах): Ленінський район - 86, Артемівський - 92, Жовтневий - 215, Кам'янобродський - 53.

Крім цього, в ході виконання аварійних робіт були встановлені 244 латки на газопроводах, пошкоджених уламками снарядів і мін, усунені 89 витоків, відремонтовано 24 крани, відновлено 9 метрів ізоляції підземних газопроводів.

Також газифіковано харчоблоки лікарень№№ 1, 3, 4, 7, 8, станція швидкої допомоги. Підключені газові плити в пунктах громадського харчування, в яких безкоштовно готують обіди для нужденних мешканців міста. Завершено ремонт газопроводів в населених пунктах Велика Вергунка, Червоний Яр і Переможне.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом