Київська міська державна адміністрація має намір обладнати приватний і комунальний транспорт системою супутникового контролю до квітня 2015 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міськадміністрації.

«Комунальна служба перевезень розробляє єдину автоматичну систему диспетчерського управління пасажирським і комунальним транспортом міста. До кінця 2014 року буде проведено інвестиційний конкурс, де виберуть компанію, яка надасть відповідне обладнання. Встановити супутниковий моніторинг плануємо за перший квартал 2015 року», - сказав начальник комунальної служби перевезень Києва Сергій Савтир.

Моніторинг буде встановлений на снігоприбиральні та прибиральні автомобілі, перевізники побутових відходів, інші автомобілі спеціального призначення.

«На маршрутках також зобов'яжуть встановити систему GPS-моніторингу, яка дасть подвійну користь. По-перше, пасажири зможуть відстежувати онлайн рух транспорту. По-друге, з'явиться можливість контролювати, наскільки якісно перевізники надають послуги киянам», - підкреслив Савтир.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом