Я боротимуся проти нечисті, яка залякує наші міста та сім'ї. Про це заявив один із лідерів «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич, повідомили в прес-службі партії.

«Всім відомо, що сталося в Одесі, коли група правих екстремістів напала на мене, представившись «Правим сектором», з метою зірвати можливість поспілкуватися з журналістами та мешканцями Одеси, а також «пролюструвати» мене через сміттєвий контейнер. У них це не вийшло», - нагадав політик.

«Сьогодні ми хочемо звернутися до всіх людей, щоб вони не боялися цих профашистських налаштованих молодиків. Ми будемо з вами до кінця. Я буду й надалі боротися проти цієї нечисті, яка сьогодні залякує наші міста, залякує наші сім'ї. Кожен має право висловити свою точку зору, ніхто не має права перешкоджати цьому. І якщо влада безсила, ми знайдемо спосіб донести нашу позицію до людей. Ми не залишимо їх наодинці з цими беззаконням», - підкреслив Шуфрич.

За його словами, «Опозиційний блок» висловлює рішучу позицію і готовність боротися за принципи людей, які не підтримують дії влади.

«Ми нікого не залишимо наодинці з владою і з тими проблемами, які існують сьогодні. Беззаконня в країні не пройде. Так, нам непросто. Але нас не зупинити, нас не залякати. Ми стоятимемо до кінця, до нашої перемоги. Доти, поки Україна не стане знову спокійною і мирною країною», - підсумував Шуфрич.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом