За три години оперативники лінійного управління в метрополітені затримали 16-річного юнака, який повідомив про замінування станції метро «Площа Льва Толстого» у Києві, повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

«До чергової частини ЛУ в метрополітені надійшло повідомлення про те, що станція метро «Площа Льва Толстого» замінована», - сказано в повідомленні.

Після обстеження станції і прилеглої території жодних вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних предметів фахівці не виявили.

«Упродовж трьох годин працівники карного розшуку лінійного управління встановили особу «мінера»-аноніма і визначили його місцеперебування. Затриманий 16-річний киянин, пояснив, що таким чином вирішив пожартувати», - зазначають правоохоронці.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за статтею 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) санкції якої передбачають позбавлення волі на строк до 8 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

19