Кандидат від Радикальної партії Олега Ляшка, керівник дніпропетровської партійної організації Сергій Рибалко, вважає, що олігархи прагнуть використовувати міліцію для політичних провокацій, повідомляє «УНН» з посиланням на видання «Неделя-UA».

У своєму зверненні до міністра МВС Арсена Авакова Рибалко оприлюднив інформацію про підготовку політичних провокацій проти нього особисто й партійного активу Дніпропетровської області.

«З надійних джерел політик отримав попередження про фабрикування кримінальних справ, про підготовку фальшивих доказів та підставних свідків. За тією ж інформацією, виконавцем цього політичного замовлення є заступник міністра МВС В. М. Євдокимов. Замовником виступає олігарх, власник мережі продуктових супермаркетів АТБ, Геннадій Буткевич», - йдеться в повідомленні.

Геннадій Буткевич та Володимир Євдокимов (праворуч)
 

За словами Рибалка, причиною політичних переслідувань стала безкомпромісна позиція Радикальної партії в боротьбі з олігархами.

Нагадаємо, що Ляшко допитав Євдокимова в прямому ефірі «Шустер Live» щодо зриву розслідування справи вбивць «Небесної сотні».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом