Народний депутат України Нестор Шуфрич отримав струс мозку та черепно-мозкову травму внаслідок бійки 30 вересня під будівлею Одеської обласної державної адміністрації, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області.

«Відомості про інцидент, який стався біля будівлі Одеської обласної державної адміністрації між групою осіб та народним депутатом Нестором Шуфричем, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні.

Також підкреслюється, що 30 вересня стався конфлікт між Нестором Шуфричем і групою осіб, які перешкоджали нардепу потрапити всередину будівлі обладміністрації.

«Словесна перепалка переросла у бійку, в ході якої Нестору Шуфричу були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку», - повідомляють правоохоронці.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Приморського районного відділу міліції. Правоохоронці вживають заходів, спрямованих на встановлення обставин, а також осіб, причетних до скоєння зазначеного правопорушення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

73