Керівництво міських електричних мереж Луганська звернулася до мешканців та підприємств міста з вимогою мінімально використовувати електроенергію, а також не використовувати електроенергію з метою обігріву приміщення. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

У прес-службі відзначили, що дефіцит потужності електроенергії викликаний численними ушкодженнями силового обладнання та повітряних ліній електропередач, за якими живиться Луганськ, у зв'язку з чим навіть незначне перевищення ліміту потужності загрожує повним відключенням міста від електропостачання на тривалий час.

«З метою можливості здійснення електропостачання житлових масивів Луганська і виключення застосування з боку електричних мереж можливих заходів контролю споживаної потужності (аж до віялових відключень електроенергії) керівництво міських електричних мереж настійно вимагає і рекомендує по можливості мінімально використовувати електроенергію, особливо в години пік (з 6.00 до 10.00, з 18.00 до 22.00), а також не використовувати електроенергію з метою обігріву приміщення», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом