З приводу захоплення Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення (КРРТ) буде порушено кримінальну справу, можливо за статтею «рейдерство». Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає «Інтерфакс-Україна».

За його словами, «багато що вказує на те, що ці дії підпадають під статтю «рейдерство». Є думка, що це пов'язано з виборами. Слідство розбирається», - повідомив він.

Гендиректор концерну Олександр Півнюк пов'язує ці дії екс-керівництва з передвиборною ситуацією. Замовником дій глава концерну назвав Сергія Льовочкіна.

Нагадаємо, раніше Півнюк повідомив про рейдерське захоплення центрального офісу концерну екс-в. о. гендиректора Костянтином Захаренком.

Захаренко посилається на рішення Тельманівського районного суду Донецької області про скасування рішення Кабміну про призначення Пивнюка.

Районний центр Тельманівка наразі перебуває під контролем української влади.

Концерн РРТ забезпечує понад 99% розповсюдження телевізійного мовлення України.

Під своїм керівництвом Концерн РРТ об'єднує 27 підприємств і філій, розташованих в обласних центрах і великих містах України.

Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві повідомив, що 29 вересня в міліцію звернувся діючий керівник Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення з заявою про кримінальне правопорушення. «Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29