У Венеції відбулося весілля Джорджа Клуні і британського адвоката ліванського походження Амаль Аламуддін.

Серед гостей 53-річного Клуні і 36-річної Аламуддін були такі зірки, як Сінді Кроуфорд, Білл Мюррей, Метт Деймон і Боно.

У неділю пара з'явилася на публіці. Залишаючи готель, наречені пропливли Великим каналом на катері, демонструючи фотографам обручки на пальцях.

Раніше повідомлялося, що формальна церемонія одруження відбудеться в понеділок у мерії Венеції, проте офіційно це не підтверджено.

Як з'ясувала італійська газета La Stampa, журналісти на весіллі все-таки були і фотографії з нього з'являться в журналі Vogue America, який отримав ексклюзивні права на фоторепортаж. За даними газети, пара вже зареєструвала шлюб офіційно - чоловіком і дружиною Клуні і Аламуддін оголосив колишній мер Риму Вальтер Вельтроні, котрий став одним Клуні після його участі в декількох благодійних проектах.

Про заручини Клуні та Аламуддін стало відомо наприкінці квітня цього року. Про те, що пара має намір одружитися у вересні в Італії було повідомлено у травні, однак точна дата і місце весілля трималися в секреті від преси.

Аламуддін, яка спеціалізується на міжнародному праві, відома як адвокат і правозахисник. З 2011 року вона представляє інтереси засновника Wikileaks Джуліана Ассанжа. Брала участь у роботі низки комісій ООН і є радником Генерального секретаря ООН щодо сирійських питань. Минулого року Амаль була оголошена «найсексуальнішим лондонським адвокатом».

У серпні цього року Аламуддін запросили увійти до складу незалежної комісії, заснованої Радою ООН з прав людини для розслідування дій Ізраїлю під час операцій «Непорушна скеля» і «Повернути братів», проте вона відмовилася від пропозиції увійти до складу комісії через «сильну зайнятість».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

102