Київська влада планує облаштувати нові зупинки кільцевої міської електрички. Про це сказав радник міського голови Олександр Кава, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Протягом шести місяців планується відкрити нові станції міської електрички «Протасів Яр», «Київська Русанівка» і «Київ-Московський»», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за словами радника міського голови, зараз опрацьовуються нові способи, щоб зробити станції більш зручними і доступними для пасажирів.

«Наприклад, на платформі «Вишгородська» облаштують спуск до вулиці Вишгородської, оскільки зараз можна вийти тільки на Автозаводській», - сказав Кава.

Разом із тим, для швидкої і зручної пересадки з електрички планується перемістити зупинки наземного транспорту, а також організувати додаткове підвезення пасажирів до цих зупинок.

«Зокрема хочемо побудувати трамвайний розворот біля платформ міської електрички Дарницького вокзалу, щоб організувати трамвайні маршрути до цієї станції від станції метро «Позняки» з можливістю швидкої пересадки. Також плануємо продовжити тролейбусні маршрути №9 і №22 до станції «Київ-Волинський», - зазначив Олександр Кава.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом