Сім'ям загиблих в АТО військовослужбовців виплачено 4,2 мільйона одноразової грошової допомоги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

«Військовою прокуратурою Черкаського гарнізону під час перевірки в обласному військовому комісаріаті виявлено порушення вимог Закону України «Про військовий і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей». Встановлено, що 7 сімей військовослужбовців, які загинули під час бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції, не отримали одноразову грошову допомогу (по 609 тис. грн кожній сім'ї)», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за результатами розгляду подання військової прокуратури Харківського гарнізону Центрального регіону України щодо усунення порушень вимог законодавства сім'ям загиблих військовозобов'язаних виплачена грошова допомога на загальну суму 4 млн 249 тис грн.

Нагадаємо, уряд України розраховує на допомогу Заходу в питаннях реабілітації та соціальної підтримки учасників антитерористичної операції (АТО) на сході країни.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом