У центрі Києва відбувається пожежа в одному зі старих будинків. Як передає кореспондент ForUm'у, через надзвичайну подію зупинено рух транспорту на вулиці Софіївській. Також ускладнений рух на прилеглих вулицях.

Як повідомляється, пожежа почалася в будинку за адресою вулиця Софіївська, 43. Зараз на місці події працюють співробітники пожежної служби. Рух перекрито через те, що рятувальникам необхідно використовувати спецтехніку.

Як пояснила начальник прес-служби ГУ ДержНС по місту Києву Світлана Водолага, займання, судячи з усього, почалося на дерев'яній драбині всередині будівлі. Оскільки всі перекриття в будинку також зроблені з дерева, вогонь швидко поширився на дах. Гасіння пожежі, за словами Світлани Водолаги, ускладнене тим, що сама вулиця Софіївська досить вузька. Більш того, по ній проходить один з тролейбусних маршрутів, тому рятувальникам вкрай проблематично розгорнути спецтехніку, щоб дістатися палаючого даху.

На місці також працюють співробітники міліції. Будівлю повністю оточено.

Як повідомляється, люди, що перебували в будинку, евакуйовані. За попередніми даними, постраждалих в результаті пожежі немає.

Валентина Дудко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

28