Кабінет Міністрів доручив Центральній виборчій комісії провести закупівлі послуг, необхідних для підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня. Про це йдеться в постанові уряду № 471 від 23 вересня, опублікованому на урядовому порталі.

«Кабінет Міністрів України постановляє: на часткову зміну пункту 3 Порядку закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для підготовки та проведення виборів народних депутатів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2012 року № 320 (Офіційний вісник України, 2012, № 31, ст. 1145, № 64, ст. 2612), установити, що закупівля послуг з підтримки, обслуговування та модифікації Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Вибори» здійснюється Центральною виборчою комісією для підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року на підставі укладених договорів», - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, 25 серпня Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради сьомого скликання, призначивши позачергові парламентські вибори на 26 жовтня 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом