На сьогоднішній день енергетики підключили до електропостачання чотири насосні станції, йде прокачування насосної станції «Мощинський Яр», повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

За інформацією прес-служби, у зв'язку з численними ушкодженнями на лініях можливе аварійне відключення об'єктів. На даний момент йде підключення південного напрямку.

У міськраді зазначили, що відновлено електропостачання будинків на кв. Ленінського комсомолу, Героїв Сталінграда, Зарічний, Мирний, Ольховський. Йде відновлення ліній і підключення Малої Вергунки.

У зв'язку з жорстким лімітом на потужність пріоритетним напрямком підключення для енергетиків залишаються стратегічні об'єкти - насосні підстанції, установи охорони здоров'я, освіти і т.д.

«Потужності, яку отримує місто, для повноцінного підключення всіх без винятку об'єктів нам катастрофічно не вистачає. Тому ми звертаємося до всіх луганчанам з проханням максимально економно витрачати електроенергію і не вмикати без нагальної потреби електричні прилади, особливо електронагрівачі»,— заявив заступник Луганського міського голови Маноліс Пілавов.

У прес-службі також зазначили, що для капітального ремонту і повного відновлення постачання газом сел. Ювілейний газовики в понеділок, 22 вересня, провели повне тимчасове відключення від газопостачання селища з 09-00 до 15-00.

Як повідомляв ForUm, Луганськ поступово підключають до енергоресурсів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом