Закон України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей» може бути скасований за умови невиконання мирних ініціатив Президента України Петра Порошенка. Про це сказав голова Верховної Ради Олександр Турчинов, повідомляє прес-служби Верховної Ради.

«Він також висловив думку, що в разі, якщо мирні ініціативи Глави держави не будуть реалізовані, закон про особливий порядок місцевого самоврядування в деяких районах Донецької та Луганської областей потрібно буде негайно скасувати», - сказав Турчинов.

Нагадаємо, Турчинов також заявив, що кордони територій Донбасу, яким дією закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей» надано особливий статус, будуть визначатися Верховною Радою.

Нагадаємо, у вівторок, 16 вересня, Верховна Рада під час закритого засідання підтримала президентські законопроекти «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей» та «Про недопущення переслідування і покарання осіб - учасників подій на території Донецької і Луганської областей».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом