Поетапне підключення міста до енергоресурсів триває в плановому порядку, повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Так, усунені пориви на водогоні «Айдар», на внутрішніх мережах міста по вул. Радянська і Українська, визначено місце аварії на водогоні «Петровський», яка також буде усунена найближчим часом.

За інформацією прес-служби, перед енергетиками поставлено завдання: дати напругу на РЕМ «Західна», що дозволить живити насосні Артемівського району та дати воду в повному обсязі, зокрема в міську лікарню №3 та пологовий будинок у кварталі Щербакова, і це, відповідно, дасть можливість підключити на цих об'єктах опалення.

Крім цього проводяться системні роботи щодо підготовки міста до опалювального сезону. Працівники ДКП «Теплокомуненерго» обстежили всі котельні та комунікації, ліквідують проблеми на окремих ділянках.

Як повідомляв ForUm, у Луганську тривають роботи з поетапного підключення міста до енергопостачання невеликими потужностями, заживлення насосних станцій і стратегічних об'єктів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом