Прийнято рішення про звільнення з посади керівника КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Подільського району», а також винесено догани керівникам і головним інженерам двох ЖЕКів Солом'янського району внаслідок незадовільної підготовки житлового фонду до зими. Про це повідомив заступник глави Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

«На тлі прийнятного стану готовності об'єктів соціальної інфраструктури - лікарень, шкіл, дитячих садків виявлені суттєві недоліки в облаштуванні житлових будинків. Це зона професійної відповідальності керівників житлово-експлуатаційних організацій. Якщо ж вони не здатні цього зробити, то оптимальним рішенням у цьому разі буде кадрова ротація, адже результатом такої недбалості можуть стати необґрунтовані ризики щодо комфорту та безпеки киян», - сказав він.

Заступник голови також звернувся із закликом до керівників, які відповідають за тепло і безпеку в будинках на ввіреній їм території, докласти всіх зусиль до виконання поставлених завдань. У КМДА нагадали, що до осінньо-зимового періоду заплановано забезпечити підготовку близько 11 тисяч житлових будинків, в яких необхідно утеплити дахи, підвали, двері, засклити вікна і т.д.

Нагадаємо, у Київській міській державній адміністрації затвердили список житлових будинків для виконання ремонту електрощитових та мереж електропостачання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

48