У Луганську в окремих районах вдалося відновити подачу електроенергії.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«За інформацією жителів, окремі райони і будинки Луганська вдалося підключити до електроенергії. На сьогоднішній день фахівці продовжують працювати в цьому напрямку. Крім того, електрику вже почали подавати на насосні і каналізаційні станції, щоб згодом налагодити водопостачання та забезпечити відведення стічних вод», - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, у місті тривають аварійно-відновлювальні роботи: електрики приводять до ладу міські лінії електропередач, пошкоджені в результаті обстрілу, співробітники комунальних служб займаються прибиранням території районів міста.

Ситуація з відсутністю в Луганську мобільного і стаціонарного зв'язку залишається без змін - на даний момент налагодити її не вдалося.

Також жителі повідомляють, що в місті розширився асортимент продовольчих товарів, стали відкриватися деякі аптеки і відновилися поставки медикаментів.  Водночас паливо до Луганська завозять лише приватним чином.

Протягом тривалого часу в місті не виплачуються зарплати, пенсії і соціальні виплати, у зв'язку з чим у людей вичерпані готівкові грошові кошти, «ця проблема на сьогоднішній день стоїть дуже гостро і поки залишається невирішеною».

У прес-службі також повідомили, що станом на 15 вересня в Луганську спокійно, на території міста не стріляють.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом