У Грузії порушили справу про підготовку змови з метою насильницького захоплення державної влади. Про це повідомив голова комітету оборони та безпеки парламенту Іраклій Сесіашвілі, передає РІА Новости.

«МВС країни має виявити, що це за угруповання з 500 осіб, які отримали завдання від лідерів «Нацруху» створити апокаліптичну картину в країні, напружити ситуацію і використовувати все для власних політичних балів. Це ніщо інше, ніж прагнення насильницького захоплення влади», - заявив Сесіашвілі.

Раніше в середу глава МВС Грузії Олександр Чікаїдзе заявив в інтерв'ю газеті «Аліа», що, за його інформацією, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі під час зустрічей з активістами партії «Єдиний національний рух» (ЄНР), що пройшли у Києві та в Туреччині, дав їм конкретні доручення «щодо створення в країні атмосфери хаосу й анархії».

«Саакашвілі доручив членам ЄНР та керівникам деяких неурядових організацій створити добре організовану мобільну групу чисельністю 500 осіб, яка буде розділена на окремі групи, членам цих груп доручено спровокувати співробітників поліції, створити форс-мажорні ситуації, провести агресивні акції протесту за різними темами», - уточнив глава відомства, додавши, що «не виключена підготовка певними силами змови з метою захоплення державної влади».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

26