Підприємства, що працюють на оборону країни, повинні перейти на цілодобовий режим. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у ході засідання уряду заявив голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

«У нас зараз режим припинення вогню. Але впевнений, що всі ми розуміємо, що РФ не мріє про мир в Україні і саме тому ми маємо використовувати кожну годину отриманого часу», - сказав він.

Перш за все, необхідно посилити Збройні сили, Нацгвардію та військові формування, а також відшкодувати втрати, яких ми зазнали: людські втрати, зброя, військова техніка», - додав він.

«Тому всі підприємства, що працюють на оборону країни, повинні переходити фактично на цілодобовий режим роботи», - підкреслив Турчинов.

На переконання глави парламенту. Україна також повинна мобілізувати всі свої дипломатичні можливості. «Щоб питання про військово-технічну допомогу нашій країні стало реаліями найближчих днів», - резюмував політик.

Як повідомляв ForUm, 5 вересня в Мінську на переговорах контактної групи між представниками України, Росії, самопроголошених ДНР та ЛНР за участю ОБСЄ було підписано протокол про припинення вогню на Донбасі з 18.00 п'ятниці, 5 вересня.

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

34