Сьогодні був узгоджений склад делегації ФФУ, яка відправиться на зустріч з ФІФА, УЄФА і РФС, на якій буде обговорюватися питання введення кримських клубів до складу російського футбольного союзу. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

За інформацією прес-служби, до складу делегації ФФУ увійдуть президент ФФУ Анатолій Коньков, віце-президент Андрій Павелко, член виконкому Михайло Ланьо, а також виконавчий директор Максим Бондарєв.

«Ми їдемо з чіткою позицією, яку будемо відстоювати на найвищому рівні. Будемо закликати міжнародні футбольні інстанції до дій у зв'язку з порушеннями РФС статей 83 і 84 Статуту ФІФА. З нашого боку будемо обговорювати єдино можливе у цій ситуації питання - міру покарання, яке повинна понести РФС за нелегітимне введення кримських клубів у свій склад», - заявив Коньков.

Як відзначили у прес-службі, виконком також погодився з вимогами ультрас футбольних клубів України, які були присутні на зустрічі за ініціативою президента ФФУ, обговорити під час майбутньої зустрічі з ФІФА і УЄФА можливість призупинення членства РФС в цих організаціях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47