Севастопольський футбольний клуб СКЧФ, дебютант зони «Південь» другого російського дивізіону, вже через тиждень може знятися зі змагань через відсутність спонсорської підтримки. Про це заявив президент СКЧФ Олександр Красильников.

«Наразі клуб фінансується тільки за рахунок моїх власних і позикових коштів. Ніяких додаткових грошей ззовні до нас не надходило. У нас з колишніх часів залишився тільки паливний партнер. В умовах перехідного періоду питання з фінансами стоїть як ніколи гостро. Якщо в найближчий тиждень не буде вирішено питання зі спонсорством, то ми будемо змушені знятися зі змагань», - сказав Красильников.

За його словами, 10 днів тому були відправлені листи до Міністерства спорту РФ і Російського футбольного союзу, де була викладена ситуація, але поки що відповідей отримано не було, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

«Мабуть, всі чекають на 18 вересня, коли в УЄФА пройде зустріч керівників футбольних федерацій Росії і України щодо кримського питання», - зазначив Красильников.

Красильников також зазначив, що коли севастопольський клуб грав у першості України, то у нього був серйозний спонсор.

«Але коли ми цієї весни повернулися додому, в Росію, то він відмовився від продовження співпраці», - продовжив Красильников.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом