Вболівальники луганського футбольного клубу «Зоря» відправили на адресу клубу відкритого листа, в якому попросили команду не бойкотувати майбутній матч проти київського «Динамо». Про це повідомляє прес-служба ФК «Зоря».

У своєму листі вболівальники заявили, що поділяють принципову позицію керівництва ФК «Зоря» щодо проведення зустрічі проти київського «Динамо» в неділю, 14 вересня.

«Усі команди, які грають під егідою Прем'єр-ліги, повинні бути в однакових умовах. Футбол у нашій країні - не тільки для топ-клубів: «Динамо», «Шахтаря», «Дніпра» чи «Металіста», - йдеться в листі.

Водночас уболівальники звернулися до керівництва клубу з проханням не бойкотувати матч з «Динамо» у разі, якщо компромісу не буде знайдено.

«Однак якщо компроміс не буде знайдений, просимо вас про те, щоб матч відбувся у встановлений Прем'єр-лігою час: суботу, 13 вересня о 19:30», - йдеться також у листі.

Раніше генеральний директор ФК «Зоря» Сергій Рафаїлов заявляв, що клуб може бойкотувати матч з «Динамо», запланований на 13 вересня, оскільки луганська команда делегувала велику кількість гравців у молодіжну збірну України, яка 8 вересня проведе відбірковий матч Євро-2015 проти збірної Ліхтенштейну. За словами Рафаїлова, гравці можуть не встигнути відновитися до 13 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом