У Луганську в найближчі вихідні заплановано провести загальноміський суботник, повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«Проводяться роботи з відновлення інфраструктури та наведення порядку у місті. Так, в найближчі вихідні заплановано провести загальноміський суботник», - йдеться в повідомленні прес-служби.

У міськраді також зазначили, що у Луганську в результаті збройних протистоянь постраждала будівля дитячого садка в кварталі Південний, а також зафіксовані пошкодження житлових будинків у різних районах міста.

За інформацією прес-служби, постраждали житлові будинки по вулицях 2-я Краснознаменна і Чорноморська, а також у кварталі Алексєєва.

В цілому за станом на 4 вересня обстановка в Луганську залишається без змін: у місті немає світла, води, відсутній зв'язок. У продажу є найнеобхідніші продукти харчування, видаються також пакети з гуманітарною допомогою. Проблемним залишається питання невиплати зарплат, пенсій, відсутність соціальних виплат.

Як повідомляв ForUm, вчора, 3 вересня, виповнився місяць з того моменту, як Луганськ був відключений від енергопостачання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

79