Львівська міська рада вирішила відкрити курси з навчання військової справи, повідомляє міськрада Львова.

«У Львові міська влада спільно з військовими відкриє найближчим часом оперативні курси з навчання військової справи. Кожен охочий зможе пройти елементарне навчання й отримати знання, необхідні на першому етапі», - заявив мер Львова Андрій Садовий..

Він наголосив, що Львівська міськрада координує свої зусилля з керівництвом добровольчих батальйонів, які сьогодні оголосили про підготовку бази для масового партизанського руху в усій країні.

Також міськрада запланувала проведення курсів з надання першої медичної допомоги для чоловіків і жінок.

«Попереду війна, в якій кожному з нас доведеться докласти максимальних зусиль для того, щоб нація не опинилася в рабстві. Ніхто з нас не сумнівається в справжніх намірах Москви - повне знищення української держави і рабські кайдани на тілі кожного українця», - заявив Садовий.

Львівська міськрада також починає масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз і техногенних катастроф.

Нагадаємо, 28 серпня Президент Петро Порошенко заявив про вторгнення російських військ в Україну. Глава МЗС РФ Сергій Лавров назвав домислами твердження про російське вторгнення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

339
Теги