В Одесі, під час прибирання в парковій зоні Куликова поля, працівники комунальних служб виявили схованку з коктейлями Молотова, повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Одеській області.

За інформацією правоохоронців, які прибули на місце, міліціонери виявили в землі коробку, в ній були три сумки від протигазів, у кожній із яких було по три наповнені мастильною рідиною півлітрові пляшки.

«Рідина у пляшках мала характерний запах пально-мастильних матеріалів. Крім того, з кожної пляшки стирчала ганчірка, тому, за попередніми даними експертів, - вміст пляшок, імовірно, є вибухонебезпечною речовиною», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили всі підозрілі пляшки. Відомості про подію внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.263-1 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення або зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв).

Нині слідчі проводять досудове розслідування. Винним загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42