Компанія MMCIS проводить акцію «Ми даруємо всім по 25 доларів!». Згідно з умовами акції, що стартувала в середині серпня, кожен її учасник отримає 25 доларів США і зможе або вивести їх зручним для себе способом, або інвестувати в програму Index TOP 20, щоб без зусиль примножити свій капітал.

Як відзначають у компанії, МMCIS проводить цю акцію з метою наочно продемонструвати клієнтам свою надійність, а також відповідність високому званню компанії-лідера на валютному ринку. «Ми також хочемо продемонструвати, що нам можна довірити примноження свого капіталу. Тому всі нові клієнти, які зареєструються на сайті компанії і внесуть на свій рахунок суму від 100 доларів США, отримають у подарунок ще 25 доларів - як доказ злагодженої і чіткої роботи MMCIS», - йдеться в повідомленні компанії.

За інформацією MMCIS, на надання подарунків в рамках цієї акції група виділила 500 000 доларів. «Таким чином, призи можуть отримати 20 000 потенційних інвесторів MMCIS. Оскільки акція стартувала нещодавно, шанс отримати грошовий приз є у кожного», - резюмують в компанії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30
Теги