Держгірпромнагляд України створив спеціальну комісію з розслідування групового нещасного випадку зі смертельним наслідком з сімома працівниками приватного акціонерного товариства Авіакомпанія «Україна-Аероальянс». Про це повідомили в прес-службі Держгірпромнагляду.

Нагадаємо, з вантажним літаком Ан-12, який здійснював перевезення нафтового обладнання в Екваторіальну Гвінею, 30 серпня о 4:43 за київським часом, через три хвилини після зльоту з аеропорту Таман Рассет (Алжир), сталася катастрофа. Внаслідок катастрофи загинули всі члени екіпажу вантажного повітряного судна. Варто зазначити, що усі вони перебували в трудових відносинах з ВАТ Авіакомпанія «Україна-Аероальянс». «Отже, це дає право сім'ям загиблих на соціальний захист», -зазначили в прес-службі.

Після завершення спеціального розслідування групового нещасного випадку комісією Держгірпромнагляду будуть використані матеріали технічного розслідування Державної авіаційної служби України та уповноваженої організації Алжиру й складено акти, на підставі яких сім'ям загиблих виплатять страховку в установленому законом порядку, повідомляє «РБК-Україна».

Як раніше повідомляв ForUm, усі сім членів екіпажу, ймовірно, загинули. На місці катастрофи тривають пошукові роботи, працюють експерти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

117