Ніч з 1 на 2 вересня в Донецьку минула неспокійно.

Як повідомляє прес-служба Донецької міськради, за повідомленнями мешканців, періодично були чутні звуки пострілів з важких знарядь.

За інформацією Управління ДержНС України в Донецькій області, внаслідок попадання снарядів пошкоджені літня кухня у дворі будинку №3 по вулиці Родіонова в Петровському районі, а також занедбаний гараж в Київському районі, розташований за адресою проспект Верстовського, 29.

«Станом на 9.30 обстановка в Донецьку стабільно напружена. Працюють комунальні служби та громадський транспорт. Ситуація з продовольством задовільна», - зазначає міськрада.

Фахівцями ДТЕК «Донецькобленерго» відновлено роботу підстанції «Гілка». Резервними лініями електроенергію отримали жителі мікрорайонів Гладківка та Іванівка Київського району. Крім того, відновлено енергопостачання мікрорайону Привокзальний Куйбишевського району, а також трьох вугільних підприємств - шахт ім. Абакумова, «Чекіст» і им.Челюскинцев (ДП «ДВЕК»).

Другого серпня аварійні бригади енергопостачальних підприємств продовжують роботи з ремонту і заміни пошкоджених ліній електропередачі в Київському, Куйбишевському, Петровському та Кіровському районах міста.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

63