У Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) співробітниками правоохоронних органів затримана місцева мешканка 1976 р.н. за підозрою у вбивстві.

Про це повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Дніпропетровській області.

Так, згідно з повідомленням під час надання першої медичної допомоги у хірургічному відділенні місцевої лікарні помер місцевий житель, 1962 року народження. За словами медиків, чоловіка доставили з проникаючим ножовим пораненням в область серця.

Працівниками міліції було встановлено, що потерпілий перебував у гостях у свого непрацюючого знайомого 1955 р.н. і його непрацюючої співмешканки 1976 р.н., де протягом дня вони розпивали спиртні напої.

«Під час сварки між потерпілим та співмешканкою господаря, яка сталася на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, остання, взявши зі столу кухонний ніж, ударила гостя в грудну клітину і шию, спричинивши смертельні тілесні ушкодження. Знаряддя злочину - кухонний ніж - вилучено», - йдеться в повідомленні.

Місцева мешканка була затримана згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Інгулецького райвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, з відміткою «очевидне вбивство»). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47