Президент України Петро Порошенко вірить, що молоде покоління українців побудує по-справжньому єдину, міцну, високорозвинену європейську країну. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, йдеться у його привітанні з нагоди початку нового навчального року та Дня знань.

«Вірю у невичерпний інтелектуальний потенціал юних українців, їхню нестримну творчу енергію і здатність змінити країну. Впевнений, що саме молоде покоління складе основу майбутньої еліти, побудує по-справжньому єдину, міцну, високорозвинену європейську країну», - зазначив він.

За словами Порошенка, це урочисте та хвилююче свято для мільйонів українців, адже воно символізує нові починання і прагнення якісних змін.

«Особливо урочистим є сьогоднішній день для першокласників, перед якими відкриваються двері в дивовижний світ знань. Знаковим він буде і для тих молодих людей, які почнуть навчання в професійно-технічних та вищих навчальних закладах. Нехай ці роки будуть наповнені незабутніми враженнями, а ваші здібності та наполегливість стануть запорукою успіхів і вагомих досягнень», - заявив Президент.

Глава держави також висловив щирі вітання педагогам і батькам, знання, досвід і підтримка яких завжди вселяють упевненість, допомагають правильно визначити життєві пріоритети.

«Бажаю всім здоров'я, миру та нових звершень в ім'я України», - сказав Порошенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом