У Луганську внаслідок обстрілу зруйновано будівлю меблевої фабрики, також обстрілу піддалися універмаг «Дитячий світ» і Центральний ринок, повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

За інформацією прес-служби, місто обстрілювати стали менше, проте кожен день відбуваються нові руйнування житлових будинків і об'єктів інфраструктури.

«У місті видають гуманітарну допомогу, проте отримують її ті, хто в змозі під обстрілом дістатися до місць її поширення і вистояти в черзі», - йдеться в повідомленні.

Щодня у продажу є хліб, проте оскільки людям не виплачують зарплати, пенсії і не здійснюють соціальні виплати, у жителів міста закінчуються грошові кошти. Також зберігається критична ситуація з відсутністю в місті води.

«У зв'язку зі зниженням температури повітря на вулиці гострим стає питання похолодання в квартирах, в яких вибиті шибки», - підкреслили в прес-службі.

Раніше ForUm повідомляв, що у Луганську в результаті обстрілу серйозно постраждали житлові будинки в селищі Ювілейний, по вулицях Радянській, Далекосхідній та Линьова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

35