Міжміське автобусне сполучення з Донецьком станом на 10.00 25 серпня залишається утрудненим, однак частина рейсових автобусів вийшли на маршрути, повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

«Так, сьогодні вранці автобуси виїхали в Артемівськ, Добропілля, Димитров, Красноармійськ, Соледар, однак графіків у цих напрямках менше, ніж зазвичай. Також з Південного автовокзалу вирушили по одному автобусу до Слов'янська та Дніпропетровська. Дві машини виїхали за маршрутом «Донецьк-Білосарайська Коса». Вони поїхали по об'їзній дорозі через Вугледар. Здійснюється сполучення з Макіївкою - працюють маршрути №№ 111 і 121. Ходять автобуси і в Харцизьк»,- сказано в повідомленні.

В обладміністрації також підкреслили, що у другій половині дня за сприятливих умов планується відновити сполучення з Маріуполем по об'їзній дорозі.

В той же час залишаються закритими напрямки на Горлівку, Дебальцеве, Єнакієве, Шахтарськ, Торез, Сніжне, Мар'їнку, Красногорівку, Старобешеве, Амвросіївку.

Як повідомляв ForUm, 24 серпня в ОДА інформували, що міжміське автобусне сполучення з Донецьком практично не здійснюється.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом