У Львівській області військові комісаріати будуть вручати повістки про мобілізацію спільно з працівниками міліції та представниками органів місцевого самоврядування, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

«ГУ МВС України у Львівській області зобов'язало начальників своїх територіальних міськрайорганів закріпити дільничних працівників міліції для проведення спільних з органами місцевого самоврядування та уповноважених територіальних військових комісаріатів заходів з вручення повісток особам, які згідно із Законом «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» підпадають під призов на військову службу», - йдеться у повідомленні прес-служби.

У прес-службі також зазначили, що особовий склад отримав вказівку негайно повідомляти відповідним комісаріатам про виявлення громадян, які не перебувають (але повинні перебувати) на військовому обліку.

«При виявленні фактів ухиляння військовозобов'язаного від військового обліку після попередження, зробленого відповідним військовим комісаріатом, відомості негайно будуть вноситися до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 5 ст. 38 Закону україни «Про військовий обов'язок і військову службу», - додали в прес-службі Львівської обласної ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом