Станом на 12:00 21 серпня 2014 року пропуск фізичних осіб і транспортних засобів через митний пост МАПП Волошине Міллеровської митниці не здійснюється, оскільки суміжний пункт пропуску Красна Талівка в Україні (Луганська область) не працює. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Південного митного управління Федеральної митної служби Росії.

Відзначається також, що з 22:00 20 серпня до 6:30 21 серпня 2014 року знову припиняв роботу український пункт пропуску Новоазовськ.

«Посадові особи суміжного російського митного посту МАПП Весело-Вознесенка Таганрозької митниці не припиняли здійснення митних операцій щодо товарів і транспортних засобів на в'їзд у Російську Федерацію», - йдеться в повідомленні.

Незважаючи на постріли на території України поблизу державного кордону, митний пост МАПП Куйбишеве Таганрозької митниці не припиняв роботу: за минулу добу оформлено на в'їзд в Російську Федерацію 47 легкових транспортних засобів, на виїзд з Російської Федерації - 52 легкових транспортних засоби.

Інші митні пости в пунктах пропуску на російсько-українському кордоні в регіоні діяльності Південного митного управління працюють у штатному режимі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом