З початку року працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України зупинена діяльність 54 підпільних цехів з виробництва фальсифікованої продукції.

Про це повідомляє прес-служба ДСБЕЗ МВС України.



«У порушників закону вилучили фальсифіковану та контрафактну продукцію на загальну суму 9,2 млн грн», - цитує прес-служба начальника департаменту ДСБЕЗ МВС України Василя Пісного.



Згідно з повідомленням, в основному там було налагоджено виробництво фальсифікованої продукції з незаконним використанням знаків для товарів і послуг відомих вітчизняних і зарубіжних товаровиробників (цех з пошиття одягу, виробництво будівельних матеріалів, засоби захисту рослин, алкогольні напої, цигарки тощо). Зокрема, п'ять підпільних «студій» з тиражування контрафактних компакт-дисків з записами аудіовізуальної продукції та фонограм.



За словами Пісного, основна увага приділяється викриттю фактів виробництва та розповсюдження фальсифікованої продукції з незаконним використанням товарних знаків відомих вітчизняних та зарубіжних виробників, а також протидії тиражуванню і розповсюдженню на території нашої держави контрафактної аудіовізуальної продукції, насамперед дисків для лазерних систем зчитування та неліцензійного програмного забезпечення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом